collapse

Author Topic: youtube slow after system update  (Read 1026 times)

Offline paulo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: 0
    • View Profile
youtube slow after system update
« on: November 20, 2012, 07:57:34 AM »
Hey everyone
Since the recent system update has anyone experienced YouTube become nearly unusable because of the buffer time?
It worked great before but now its rubbish! Just wondered if others have seen a problem.



Offline paulo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: 0
    • View Profile
Re: youtube slow after system update
« Reply #1 on: December 02, 2012, 09:50:15 AM »
Thought I would update and say everything worked fine after a few days.
It must have been an off day for my nexus!
I liked the reply someone mentioned on another thread about turning the HD off if the buffer kicks in a lot.

Offline bjs229

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2682
  • Popularity: 47
    • View Profile
Re: youtube slow after system update
« Reply #2 on: December 03, 2012, 01:12:19 AM »
Hello Paulo. Yes . I was having YouTube issues for a few days. My videos were stopping and starting constantly. I think I posted about hitting the HD button but that still is annoying to have to do. It seems a lot better now.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

 


* Top Boards

* 'Like' And 'Follow' Us!

* Top Posters

bjs229 bjs229
2682 Posts
JayJ JayJ
2100 Posts
S.Prime S.Prime
2017 Posts
Babyfacemagee Babyfacemagee
1260 Posts
matt matt
936 Posts
birdastrompgman birdastrompgman
840 Posts
loociddreemr loociddreemr
708 Posts