collapse

Author Topic: Nexus stuck at GOOGLE log on screen...... won't boot....  (Read 1174 times)

Offline Vortex1x

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Popularity: -1
    • View Profile
Nexus stuck at GOOGLE log on screen...... won't boot....
« on: October 20, 2014, 11:37:46 PM »
OK. my problems started with the process android.process.acore has stopped.
I thought I had reset the tablet to stock. (I don't think I actually did it) The tablet
was working OK for about 1 day and then when I went to use it, it had shut down.
I had not put it on charge and the battery had drained. when I realized this was the
problem I put the tablet on the charger and when it showed fully charged a few hours
later I tried to turn the tablet on.
It would not go passed the GOOGLE sign on screen.
When I press all 3 keys: ON, Vol up & down.
I get the repoot loader screen.
Start - only goes as far as the GOOGLE Screen
Restart Bootloader - only comes back to the current screen
Recovery goes to GOOGLE then a screen with the DROID on it's back, front panel open a red triangle above his chest
and the words NO COMMAND.

On the bottom of the screen is the following:

FASTBOOT MODE
PRODUCT NAME - GROUPER
HW VERSION - ER3
BOOTLOADER VERSION - 4.23
BASEBAND VERSION - N/A
SERIAL NUMBER - 015d4a82922c0a07
lock state - locked




Offline matt

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 936
  • Popularity: 28
    • View Profile
Re: Nexus stuck at GOOGLE log on screen...... won't boot....
« Reply #1 on: October 21, 2014, 12:19:47 AM »
At the no command screen, hold power and press volume up to get to the recovery. You can try to shut it down from there and reboot. Wipe cache and reboot. Then factory reset as last resort.
If recovery doesn't help you may need to flash the factory image.
There are tutorials for the various toolkits elsewhere on the forum.

Sent from my Le Pan TC1020 using Tapatalk


Offline Vortex1x

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Popularity: -1
    • View Profile
Re: Nexus stuck at GOOGLE log on screen...... won't boot....
« Reply #2 on: October 30, 2014, 06:16:20 AM »
The Nexus wound up soft bricking on me..... I used WugFrsh to unlock and factory install her....


Thanks for the help

 


* Top Boards

* 'Like' And 'Follow' Us!

* Top Posters

bjs229 bjs229
2682 Posts
JayJ JayJ
2100 Posts
S.Prime S.Prime
2017 Posts
Babyfacemagee Babyfacemagee
1260 Posts
matt matt
936 Posts
birdastrompgman birdastrompgman
840 Posts
loociddreemr loociddreemr
708 Posts