collapse

Author Topic: 4.2 OS dropping wifi signal  (Read 1552 times)

Offline bob7794

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Popularity: 3
    • View Profile
4.2 OS dropping wifi signal
« on: November 14, 2012, 09:55:52 AM »
I just installed 4.2 OS and now I keep loosing my wifi signal.  I can re-connect but it just drops it again.  Any ideas?  This did not happen before I upgraded.



Offline bjs229

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2682
  • Popularity: 47
    • View Profile
Re: 4.2 OS dropping wifi signal
« Reply #1 on: November 14, 2012, 02:45:52 PM »
Is it just one signal or multiple? Could be a problem with your router?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Offline bob7794

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Popularity: 3
    • View Profile
Re: 4.2 OS dropping wifi signal
« Reply #2 on: November 15, 2012, 07:12:16 PM »
It isn't the router...everything is fine on two laptops and a desktop.  This just started after the 4.2 upgrade.  I can't figure it out.

Offline S.Prime

  • PM if You have a Forum Issue
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2017
  • Popularity: 80
  • Galaxy S3-TPT-HTC Flyer-Nexus 7 & 10-Rooted 100%
    • View Profile
Re: 4.2 OS dropping wifi signal
« Reply #3 on: November 15, 2012, 08:22:36 PM »
Start with long pressing on your WiFi connection and selecting forget and then reconnect, if you still have issues, test your device on another network. The next step would be a factory reset.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

IT Service Professional - I just want a device to be productive.

 


* Top Boards

* 'Like' And 'Follow' Us!

* Top Posters

bjs229 bjs229
2682 Posts
JayJ JayJ
2100 Posts
S.Prime S.Prime
2017 Posts
Babyfacemagee Babyfacemagee
1260 Posts
matt matt
936 Posts
birdastrompgman birdastrompgman
840 Posts
loociddreemr loociddreemr
708 Posts