October 22, 2017, 09:43:14 AM

collapse

Author Topic: XScope Pro  (Read 1179 times)

Offline robbie.k

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: 0
    • View Profile
XScope Pro
« on: February 12, 2013, 04:26:58 PM »
I've been using Xscope Pro web browser for a long time. I like the home page facility and the button layout. However, since installing it on my N7 I've had a couple of problems. For example, I'm not able to load any images or content from the following website

www.twtd.co.uk

Does anyone have a fix or any suggestions?

Many thanks

Rob



Offline bjs229

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2682
  • Popularity: 47
    • View Profile
Re: XScope Pro
« Reply #1 on: February 12, 2013, 06:12:10 PM »
Welcome to the forums.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Offline matt

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 936
  • Popularity: 28
    • View Profile
Re: XScope Pro
« Reply #2 on: February 12, 2013, 08:18:42 PM »
You may need to install flash, which you can't get from google play. It doesn't work with chrome, but try it with your browser. You may need to switch to desktop setting.

Link for flash from xda below.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931671

Offline bjs229

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2682
  • Popularity: 47
    • View Profile
Re: XScope Pro
« Reply #3 on: February 12, 2013, 09:24:43 PM »
It works for me with Chrome. None of the pictures load for you? Have you tried dumping the cache on the app?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Offline JayJ

  • Android Jedi
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2100
  • Popularity: 73
  • Long term Android fan, long term A**le hater!!
    • View Profile
Re: XScope Pro
« Reply #4 on: February 13, 2013, 01:44:03 AM »
It must be some kind of bug or incompatibility between xScope and the web page because I can't load it either... I get a blue screen, the background image and if I rrsize the page or move to view, it jumps around and acts all flakey...

As bjs said, it loads on Chrome so I'd suggest using that for this specific page.

On a lighter note, an ITFC page? You an Ipswich boy??

Sent from my 16GB Nexus 4 using Tapatalk 2

« Last Edit: February 13, 2013, 01:46:55 AM by JayJ »
Nexus 5 stock rooted 4.4 Franco kernel

Nexus 7 FHD stock rooted 4.4

Offline robbie.k

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: 0
    • View Profile
Re: XScope Pro
« Reply #5 on: February 13, 2013, 01:29:17 PM »
I noticed you were from Suffolk... I'm live in Sudbury. I wrote to Gav at TWTD and he was unable to help either. It works fine on SS Note.

I have flash installed too.

Rob

Offline JayJ

  • Android Jedi
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2100
  • Popularity: 73
  • Long term Android fan, long term A**le hater!!
    • View Profile
Re: XScope Pro
« Reply #6 on: February 13, 2013, 02:49:16 PM »
Yes mate, was born in Ipswich. Don't live far away though...

It must be some kind of rendering issue on Jelly Bean because it displays the same on my Nexus 4, you could try emailing the xScope developer. Their email address is on the xScope Pro Google Play page.

Sent from my 32GB Nexus 7 using Tapatalk HD
Nexus 5 stock rooted 4.4 Franco kernel

Nexus 7 FHD stock rooted 4.4

 


* Top Boards

* 'Like' And 'Follow' Us!

* Top Posters

bjs229 bjs229
2682 Posts
JayJ JayJ
2100 Posts
S.Prime S.Prime
2017 Posts
Babyfacemagee Babyfacemagee
1262 Posts
matt matt
936 Posts
birdastrompgman birdastrompgman
840 Posts
loociddreemr loociddreemr
708 Posts